Vacatures

Ervaren boekhouder Haaltert


 

Op zoek naar een boekhouder in Haaltert?


Als boekhoudkantoor in Haaltert zorgen wij voor een boekhoudkundige en fiscale begeleiding op maat van jou en jouw onderneming. Daarbij staan wij garant voor een kordate, professionele en persoonlijke aanpak.

Welke activiteit je ook beoefent, van particuliere tot grote ondernemingen, onze deskundigheid en ervaring vind je terug in onze professionele werkwijze en onze persoonlijke oplossingen.

Onze manier van samenwerken levert voor iedereen het beste resultaat op: zowel voor ons kantoor, onze medewerkers als onze klanten.

Met Global Fiscal Services heb je een betrouwbare en deskundige partner aan je zijde.

 

Ervaren boekhoudkantoor in Haaltert waar je terecht kan voor

1

Een goede boekhouding is cruciaal voor het voortbestaan van uw zaak. Op eender welk moment moeten alle gegevens beschikbaar zijn, hetzij voor uzelf, hetzij voor eventuele controles van de fiscus.


2

Op fiscaal vlak zijn er heel wat verschillen tussen een gewone eenmanszaak en een vennootschap. Het is dan ook belangrijk de wetgeving hierover op de voet te volgen.


3

Blijft je papierwerk liggen? Dan kan je ook op ons rekenen! Wij komen ook aan huis jouw administratie doen (facturen opmaken, offertes maken, betalingen uitvoeren, bestellingen plaatsen,…)karakter.


4

Advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij uw onderneming; ontbinding, fusie en vereffening vennootschap,…